جمعه 17 آذر 1402


توصیه هایی در ارتباط با میان وعده های غذایی  برای دانش آموزان
 

خوردن میان وعده های سالم برای دانش آموزان مهم است چون:

- تغذیه مناسب را تامین می کند.

- باعث حمایت از عادات سالم غذایی در طول زندگی می شود.

- از بیماری های ناتوان کننده و هزینه بر مثل بیماری های قلبی، سرطان، دیابت، فشاخون و چاقی جلوگیری می کند.میان وعده های مناسب مدرسه

با خوردن میان وعده‌های غیرسالم، تنها به اضافه وزن‌تان کمک می‌کنید در حالی که با خوردن میان وعده‌های سالم، ‌از لحاظ روحی و جسمی به تعادل و تناسب خوبی خواهید رسید.

اگر بین وعده‌های غذایی‌تان فاصله زیادی وجود دارد بهتر است در این فاصله از میان وعده مناسبی استفاده کنید.

استفاده از یک میان وعده، سطح گرسنگی شما را به حداقل می‌رساند و برای بدنتان احساس محرومیت از غذا ایجاد نخواهد شد.مصرف میان وعده‌های سالم برای تنظیم سطح قند خون، مخصوصا برای افرادی که در حفظ آن، دچار مشکل هستند توصیه می‌شود.

استفاده از میان وعده‌های سالم در طی روز، انرژی بدن را افزایش داده و کمک خوبی برای تعدیل وزن بدن خواهد بود چرا که در این صورت به طور خودکار در وعده‌های اصلی غذا، کم‌تر می‌خورید و با این کار به سوخت و ساز بدن و در نتیجه هضم سریع‌تر غذا کمک موثری می‌کنید.

اگر به جای انتخاب میان وعده‌های ناسالم مانند چیپس، سیب‌زمینی‌سرخ کرده و شیرینی‌های دارای کالری بالا، میان وعده‌های سالم مانند میوه‌، ماست، سالاد و غلات گندم کامل را انتخاب کنید بدن خود را سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی کرده و نه تنها انرژی بدن را افزایش می‌دهید بلکه به علت وجود فیبر فراوان در آن‌ها، به شستشو و تمیزی کل بدن نیز کمک خوبی خواهید کرد.

سیب‌زمینی‌های سرخ کرده، آب‌نبات‌ها و شیرینی‌جات حاوی چربی و سدیم فراوانی است که مصرف بیش از اندازه آن‌ها اثرات سوئی برای کودکان به همراه خواهند داشت

واحد بهداشت دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا (پسران)

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



 

بهترین روغن ها در آشپز خانه کدامند ؟

این شاید سئوال خیلی از ورزشکاران ، سر آشپزها ، خانه داران ، انسانهایی که به نوعی با پخت انواع غذاها و شیرینی جات در ارتباط هستند باشد که بهترین روغن کدام است ؟ این مقاله را مطالعه نمایید و خودتان بهترین را انتخاب نمایید .

سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده است که ۷۰ درصد روغن های مصرفی : روغن های غیر اشباع و ۳۰ درصد روغن های مصرفی روغن اشباع + کلسترول .چون بهترین روغن های غیر اشباع ها تک غیر اشباع است.

بنابراین بهترین انتخاب :


 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



 

 

والدین با توصیه نکات زیر به کودکان خود و نظارت بر اجرای آن، نه تنها موجب حفظ سلامت فرزندانشان می شوند بلکه به ارتقای سلامت جامعه نیز کمک خواهند کرد.

1 -قوانین مدرسه را بشناسند و به آن احترام بگذارند.

2- وسایل شخصی مانند لیوان و دستمال را هر روز به همراه خود به مدرسه ببرند.

3- برای نوشیدن آب در مدرسه از لیوان خود استفاده کنند.

4- برای بهداشت فردی خود اهمیت قائل شوند و حداقل دو باردر هفته حمام کنند، موهای خود را مرتب نگه دارند، جوراب های خود را مرتب بشویند و با ظاهری آراسته به مدرسه بروند.

5- به تغذیه خود در مدرسه اهمیت بدهند و از مصرف مواد خوراکی کم ارزش مانند پفک خود داری کنند و برای میان وعده از لقمه های خانگی،خشکبار ومغزهايي مانند گردو،بادام،فندق وپسته وميوه هاي خشک مانند انجير،کشمش وبرگه هاي هلو زردآلو و یا میوه های پوست کندنی که خوراکي هاي سالم ومفيدي هستند استفاده کنند.

6- اگر مواد خوراکی میان وعده را از بوفه مدرسه (پایگاه تغذیه سالم) تهیه می کنند، مواد خوراکی را بخرند که دارای بسته بندی، مهر استاندارد و نشانی محل کارخانه باشد.

7- از فروشندگان دوره گرد اطراف مدرسه خوراکی نخرند.

8- صبح ها قبل از رفتن به مدرسه، حتما صبحانه بخورند تا برای فراگیری درس ها انرژی داشته باشند

9- مسیر خانه تا مدرسه را یاد بگیرند و برای رفت و آمد از مسیرهای مستقیم استفاده کنند.

10- در مسیر خانه به مدرسه و بالعکس، از صحبت کردن با افراد ناشناس و سوار شدن به خودرو غریبه ها و مشکوک خودداری کنند.

11- در هنگام عبور از عرض خیابان، از مکان های خط کشی شده یا پل عابر پیاده استفاده کنند.

12 - در هنگام استفاده از سرویس های بهداشتی مدرسه نکات بهداشتی را رعایت کرده و پس از استفاده دست های خود را با آب و صابون بشویند.

13- مدرسه را خانه دوم خود بدانند و آشغال خود را در سطل زباله بیندازد.

14- خواب و استراحت کافی داشته باشند، شب ها زود و به موقع بخوابند تا بتوانند صبح ها به موقع از خواب بیدار شوند و با نشاط باشند.

15- برنامه روزانه خود را طوری تنظیم کنند که بتوانند حرکات ورزشی انجام دهند.

16- به منظور حفظ سلامت پاها از کفش مناسب سن و فصل استفاده کنند.

17- اصول درست نشستن و درست ایستادن را رعایت کنند تا از بروز بد شکلی های اندام در آینده جلوگیری شود.

18- اگر برای حمل کتاب های درسی از کوله استفاده می کنند، برای جلوگیری از صدمه به ستون فقرات، از کوله هایی که در دو طرف بند دارند، استفاده کنند و وزن کوله را از 10 درصد وزن بدنشان سنگین تر نکنند.

19- در برنامه های بهداشتی مشارکتی شرکت کنند و با گروه های بهداشتی در مدرسه مانند بهداشت یاران همکاری نمایند.

20- در صورت بروز هر گونه آسیب و صدمه در مدرسه به مربی بهداشت یا مسوولان مدرسه مراجعه کنند.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



ضرر قلیان بسیار بیشتر از سیگار است به طوری که بر اساس آزمایشات مشخص شده که زیان هر بار کشیدن قلیان برابر با کشیدن ۶۰ نخ سیگار است.
موضوع دیگری که عوارض قلیان را بیشتر از سیگار افزایش می دهد این است که نیکوتین قلیان وقتی از درون فضای مرطوب عبور می کند به هنگام ترکیب شدنش با آب ترکیبات جدیدی را تشکیل می دهد که زیان کشیدن قلیان را به مراتب بیشتر می کند.
از طرف دیگر آثار و مضرات مواد افزودنی جدیدی که با عنوان توتون های میوه ای در بازار عرضه می شود با گذشت زمان مشخص می شود.
 مضرات چوب تنباکو مشخص است اما مضرات موادی افزودنی که به تنباکوی قلیان اضافه و آن را خمیری شکل می کند هنوز مشخص نشده و معلوم نیست که این مواد می توانند چه آسیب هایی را به بدن اشخاص وارد کنند.
رسوب چربی، سختی عروق و تنگ شدن فضای داخلی رگها را در پی دارد که اگر در این بین به طور ناگهانی لخته شدن خون در اثر استعمال قلیان در آن محل به وجود بیاید عارضه سکته در فرد رخ خواهد داد که این سکته ممکن است در قلب و یا در مغز ایجاد شود.
اگر این اتفاق در رگهای پا حادث شود موجب پوسیدگی و مردگی آن قسمت خواهد شد که در نهایت به قطع عضو فرد منجر میشود.
 کشیدن قلیان موجب تنگی کیسه های هوایی یا برونشیت می شود که مرحله پیشرفته آن بروز بیماری های قلبی ریوی است که قلب و ریه را با هم درگیر می کند و غیر از عروق قلب، موجب نارسایی بطن راست قلب شده که این امر موجب کبودی رنگ پوست افراد، تورم کبد و تورم پا خواهد شد.
 در چنین حالتی اگر فرد دچار سکته نشده و نمیرد، قبل از مرگ از تنفس راحت هوا محروم خواهد شد و تنفس در برخی موارد برای این افراد تنها با نصب کپسول اکسیژن ممکن می شود.
 نصف بیشتر افرادی که تا پایان عمر قلیان و سیگار می کشند به دلیل عواض ناشی از کشیدن سیگار و قلیان از بین می روند.
 این ذهنیت که با کشیدن قلیان عوارض گفته شده در شخص به وجود نمی آید، باید از ذهن افراد خارج شود و افراد باید بدانند خطر ابتلا به این عوارض با کشیدن قلیان همواره وجود دارد.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بیماری ایدز چیست؟
عامل بیماری ویروسی است به نام :Human Immuno Deficiency Virus یا (HIV)
ویروس نقض ایمنی انسان که به سیستم دفاعی بدن حمله می کند و باعث اختلال در فعالیت آن می گردد . بیشترین سلولهایی که درگیر می شوند ، لنفوسیتها هستند که جزو گلبولهای سفید می باشند . 
نام بیماری ایدز (AIDS) از حروف ( Acquired Immuno Deficiency Syndrome ) گرفته شده است و به معنی سندرم نقص ایمنی اکتسابی است . 
علائم بالینی بیماری ایدز چیست ؟
از زمان ورود ویروس به بدن تا زمان ظهور علائم بالینی به طور متوسط 10 سال طول می کشد ، در این مدت فرد آلوده به ویروس ایدز ظاهراً سالم بوده ولی می تواند عامل انتقال ویروس به دیگران باشد . این مسئله یکی از بزرگترین مشکلات برنامه مبارزه با ایدز است . این دوره را دوره بدون علامت می نامند . 
با کاهش تدریجی نیروی دفاعی بدن ، شخص وارد مرحله ظهور علائم بیماری می شود . یکی از این علائم ، بزرگ شدن غدد لنفاوی به ابعاد نیم تا دو سانتیمتر است . تورم این غدد ، قرینه بدون درد و طولانی ( حداقل سه ماه ) است و بعد از چند ماه خود بخود بتدریج کوچکتر می شوند . سایر علائم شامل : اسهال و تب بیشتر از یک ماه ، کاهش وزن بدن به میزان ده درصد ، تعریق شبانه روزی و خستگی و بی حالی می باشد . 
هیچیک از این علائم اختصاصی بیماری ایدز نیستند و ممکن است در جریان بیماری دیگر نیزعلائم مشابهی در فرد مشاهده گردد . سرانجام در مرحله نهایی به دلیل نقص کامل نیروی دفاعی بدن ، عفونتها و سرطانهای فرصت طلب ظاهر شده و شخص از پا در می آید . در برخی از بیماران ، یکی دو هفته بعد از ورود ویروس به بدن علائم مرحله حاد مانند : تب گلو درد ، بزرگی غدد لنفاوی ، درد مفاصل ، سردرد ، ضعف و بی حالی ، بی اشتهایی ، اسهال و استفراغ ظاهر شده و بعد از یک الی دو هفته خود بخود از بین می روند . این علائم شباهت کاملی با بسیاری از بیماریهای ویروسی دیگر دارد و معمولاً بیماری در این دوره تشخیص داده نمی شود . لیکن در صورت وجود رفتارهای پر خطر ( راههای سرایت ) در فرد ، به احتمال آلودگی به ایدز نیز باید توجه شود .
چگونه می توان بیمار مبتلا به ایدز را شناسایی کرد ؟ 
تشخیص آلودگی به ویروس ایدز، فقط با آزمایش خون میسر است که آن هم از زمان ورود ویروس به بدن انسان تا زمانی که شواهد آزمایشگاهی ظاهر شود ، بین 2 تا 16 ماه فاصله وجود دارد که به آن دوره پنجره گفته می شود . در این دوران فرد آلوده کننده است ولی هیچیک از علائم بالینی و آزمایشگاهی را ندارد .
ایدز چگونه سرایت می کند ؟ 
ایدز از سه راه قابل انتقال است : 
1- تماس جنسی .
2- از راه انتقال خون و فرآورده های خونی .
3- از مادر به کودک .
 
1- آمیزش جنسی : 80 درصد آلوده شدگان به بیماری ایدز در دنیا به دلیل برقراری روابط جنسی با افراد آلوده به این بیماری مبتلا شده اند . 
2- انتقال خون و فرآورده های خونی : بیماری ایدز از طریق انتقال خون و فرآورده های آلوده به ویروس قابل انتقال است . در اکثر کشورهای جهان خون و فرآورده های خونی را از نظر آلودگی به ویروس ایدز مورد بررسی قرار می دهند . پنج درصد از آلوده شدگان به ویروس ایدز از این راه آلوده شده اند . 
هر وسیله تیز و برنده که بتواند در پوست یا مخاط خراش ایجاد کند یا وارد بدن شود مانند ابزار پزشکی و دندان پزشکی ، لوازم حجامت ، سوراخ کردن گوش ، ختنه ، خالکوبی ، طب سوزنی ، تیغ سلمانی و مسواک می تواند باعث انتقال ویروس گردد . این گونه وسایل باید یکبار مصرف باشند و یا حداقل به صورت مشترک استفاده نشوند . 
در مورد وسایلی مانند وسایل دندانپزشکی و پزشکی که امکان چنین کاری نیست باید وسائل به خوبی استریل شده باشند . 
مهمترین راه انتقال ویروس در ایران و برخی کشورهای دیگر جهان استفاده افراد معتاد از سرنگ یکدیگر برای تزریق مواد مخدر بوده است . 
3- از مادر به کودک : سومین راه انتقال از طریق مادر به کودک در طول حاملگی و زایمان است . ثابت شده است که شیر مادر آلوده می تواند سبب انتقال ویروس از مادر به فرزند باشد . 
 
راههای عدم سرایت : علی رغم جداسازی ویروس ایدز از بسیاری از ترشحات بدن مانند خون ، ترشحات جنسی مردانه و زنانه ، بزاق ، ادرار ، اشک ، عرق ، شیر مادر ، مایعات جنب ، صفاق مغزی نخایی ، سرایت در اثر تماس با همه آنها صورت نمی گیرد و فقط خون و ترشحات جنسی و شیر مادر عامل انتقال هستند . لذا ویروس ایدز از طریق عطسه ، سرفه ، بغل کردن ، دست دادن ، روبوسی ، استفاده از ظروف غذا خوری ، لباسهای دست دوم دیگران ، لمس میله اتوبوس ، گوشی تلفن و شنا در استخرهای عمومی قابل انتقال نیست .
 
ایدز در ایران : 
اولین مورد ایدز در ایران در سال 1366 گزارش شد . این مورد یک کودک شش ساله مبتلا به بیماری هموفیلی بود که از فرآورده های خونی وارداتی استفاده می کرد . از آن پس تمام خونها و فرآورده های خونی اعم از داخلی یا وارداتی ملزم به آزمایش از نظر عفونت قبل از مصرف شدند . 
این آزمایشات توسط سازمان انتقال خون ایران انجام می پذیرد . بنابر آخرین آمار موجود ، تا تاریخ اول فروردین ماه 1380 تعداد مبتلایان به ویروس HIV در کشور به 2382 مورد رسیده است . که حدود 65% آنان را معتادین تشکیل می دهند که از طریق استفاده از سرنگ و سوزن مشترک برای تزیرق مواد مخدر آلوده شده اند . 
چه راههایی برای پیشگیری از ایدز وجود دارد ؟
1- با توجه به اینکه شایعترین راه سرایت در جهان از طریق آمیزش جنسی است بهترین راه پیشگیری از ایدز ، پایبندی به اصول خانوادگی و اجتناب از بی بند و باری جنسی است . 
2- عدم استفاده مشترک از لوازمی که ممکن است در قسمتی از بدن بوسیله آنها خراش یا بریدگی ایجاد شود مانند : تیغ صورت تراشی ، خلال دندان یا مسواک .
3- استفاده از سوزن یا سرنگ یکبار مصرف برای تزریقات و استریل کردن کامل لوازم پزشکی و دندان پزشکی .
پرهیز از مواد مخدر ، اعتیاد تزریقی و استفاده از سرنگ وسوزن مشترک که راه مهمی برای انتقال ویروس است . از طرف دیگر مصرف هر نوع ماده مخدر چه تزریقی و چه خوراکی ، حتی الکل ، چون باعث کاهش هوشیاری و خویشتن داری می گردد ، می تواند انسان را در برابر رفتارهای پر خطر قرار دهد . 
آموزش :
یکی از مهمترین گروه های پر خطر ، جوانان می باشند و کسب آگاهی در زمینه کنترل و پیگشیری از ایدز جزو ضروریات آموزشی تمام کشورهاست .
آنچه باید جوانان و نوجوانان درباره ایدز بدانند :
- ایدز تاکنون درمان قطعی نداشته است . 
- ایدز قابل پیشگیری است . 
- ویروس ایدز می تواند توسط افرادی که در ظاهر سالم هستند نیز منتشر شود .
  - ویروس ایدز از طریق برخوردهای اجتماعی مثل دست دادن ، غذا خوردن ، صحبت کردن ، حمام و توالت عمومی ، استخر شنا و ... منتقل نمی شود و نباید ازافراد آلوده یا مبتلا به ویروس ایدز وحشت داشت ، زیرا این بیماری تنها از راه رفتارهای پر خطر به انسان سرایت می کند و تماسهای معمول جامعه باعث انتقال بیماری نمی شود . پس ، از همدردی و حمایت خود نسبت به این بیماران و افراد آلوده به این ویروس دریغ نکنید .

 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



ایدز چیست؟

ایدز یک بیماری ویروسی است که توسط ویروس اچ آی وی (نقص ایمنی انسانی ) منتقل می شود. این ویروس به تدریج سیستم دفاعی بدن را مختل می کند بطوریکه فرد در طی سالها به انواع عفونتها و سرطانها مبتلا شده و در نهایت از پا درمی آید.

 

ایدز با عفونت اچ آی وی چه تفاوتی دارد؟


از زمانیکه فرد به اچ آی وی مبتلا می شود تا شروع بیماری ایدز ممکن است بیش از 10 سال طول بکشد .در این مدت فرد سالم است و می تواند به کار و فعالیت خود ادامه دهد اما می تواند بیماری را انتقال دهد.

 

ویروس چگونه وارد بدن می شود؟

تماس خونی از طریق استفاده مشتـــرک از وسایل تیز وبرنده مــانندتیـــغ وســوزن خالکــوبی وسرنگ و سرسوزن

تماس جنسی با افراد آلوده بدون استفاده از کاندوم

از طریق خون و فرآورده های خونی

از مــادر آلــــوده به نـوزاد درطی بارداری،زایمــان و شیردهی

 

راه تشخیص بیماری چیست؟


آلودگی به ویروس فقط از طریق آزمایش خون مشخص می شود. از زمانیکه فرد با ویروس تماس پیدا می کند تا زمانیکه آلودگی در آزمایش خون مشاهده گردد ممکن است چند ماه طول بکشد.بنابراین جواب مثبت یا منفی به تنهایی ارزشی ندارد و لازم است قبل از انجام آزمایش با یک مشاور آگاه صحبت کرد.

 

آیا جداسازی افرادبیمار از افراد سالم ضروری است؟


خیر ، زیرا ویروس ایدز از طریق تماسهای معمولی مانند دست دادن ، درآغوش کشیدن، روبوسی کردن ، عطسه و سرفه ، کار کردن در یک محل ، استفاده از حمام وتوالت مشترک ، استفاده از ظروف ووسایل غذا خوری مشترک، نیش حشرات ، استخر و وسایل نقلیه عمومی منتقل نمی شود.بساری از مبتلایان به ایدز نه بدلیل بی بند وباری ، بلکف در اثر ناآگاهی آلوده شده اند.

افراد مبتلا به حمایت و همدلی جامعه نیاز دارند.

آنچه ما را در معرض خطر قرار می دهد رفتار های پر خطر ماست ،نه زندگی در کنار افراد مبتلا.

 

چگونه خود را در برابر آلودگی حفاضت کنیم؟

از هر گونه اعتیاد بویژه اعتیاد تزریقی بپرهیزید.

هرگز از سرنگ و سوزن مشترک استفاده نکنید.

از تماسهای جنسی خارج از چارچوب خانواده بپرهیزید.

استفاده از کاندوم تا حد زیادی از انتقال آلودگی پیشگیری می کند.

از وسایل تیز و برنده مانند تیغ ،سوزن خالکوبی (تاتو) و مسواک و ... بصورت مشترک استفاده نکنید.

 

آیا ایدز درمان دارد؟

خیر ! متاسفانه در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد . ولی درمانهای موجود میتواند طول عمر بیماران را افزایش داده و کیفیت زندگی آنان را بهبود بخشد.

منبع: سلامت نیوز



امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


برچسب ها : ,

درد وخارش گلو، سرفه خشک و کوتاه وگرفتگی بینی از علائم رایجی هستند که معمولا” همه ما در هنگام سرماخوردگی از آنها رنج می بریم ، بنابراین طبیعی است که همه ما از این بیماری متنفریم. معمولا” درمان کامل سرما خوردگی حدود ۵ روز طول می کشد اما اگر ما رژیم غذایی و روش زندگیمان را تغییر دهیم می توانیم سریعتر از دست این بیماری ویروسی خلاص شویم.


آب بنوشید :
وقتی بدن ما با سرماخوردگی مبارزه می کند نوشیدن مایعات خیلی اهمیت دارد و به بدن ما خیلی کمک می کند. بنابراین حداقل ۶ لیوان در روز آب بخورید . علاوه بر آب ، از آب میوه ها و آب سبزیجات طبیعی و شیرین نشده نیز می توانید استفاده کنید اما از مصرف نوشیدنیهایی مثل قهوه ، چای سیاه غلیظ و سودا خودداری کنید. زیرا این نوشیدنیها به جای آنکه به بدن شما آبرسانی کنند ، آب بدن شما را کم می کنند. نوشیدن آب زیاد به بدن شما کمک می کند که سموم و مواد زائد را سریعتر دفع کند و باعث می شود که خون و سلولهای شما به خوبی کار کنند.
بخوابید:
وقتی می خوابید و یا استراحت می کنید ، در واقع به بدنتان اجازه می دهید که همه انرژی خود را برای مبارزه با سرماخوردگی بکار گیرد . خوابیدن و استراحت کردن باعث می شود عملکرد سیستم ایمنی بدن شما افزایش یابد و همه توانایی خود را برای مبارزه با ویروس سرما خوردگی استفاده کند. بنابراین حداقل ۸ ساعت در شب بخوابید و علاوه بر آن در طول روز هم حتما” چند خواب کوتاه داشته باشید.
مواد مقوی مصرف کنید:
وقتی بدن شما با سرماخوردگی مبارزه می کند برای اینکه قوی باقی بماند و بتواند درمقابل این بیماری از خود دفاع کند ، به انرژی و غذای مقوی احتیاج دارد.از خوردن غذاهای سرخ شده ، شور ، چرب و شیرین خودداری کنید در عوض از غذاهایی استفاده کنید که سبک و مغذی باشند و هضم آن ها برای بدن آسانتر باشد. برای مثال میوه ها ، سبزیجات ، غلات و پروتئینهای بدون چربی که سرشار از مواد مغذی ، ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر هستند برای بدن بیمار بسیار مفید ند. غذاهای آبدار به درمان سرماخوردگی خیلی کمک می کنند. برای مثال سوپ مرغ با رشته فرنگی برای درمان سریع سرماخوردگی بسیار مفید است. سوپ مرغ دارای خواص غیر التهابی است و حرکت موکوس ها را بطور موقتی تسریع می کند و در نتیجه منجر به تسکین احتقاق(گرفتگی بینی ) و کاهش زمان تماس ویروس با پوشش داخلی بینی می شود.
مکمل :
داروهای زیادی برای درمان سرماخوردگی وجود دارد اما پیشنهاد می کنیم که وقتی نشانه های سرماخوردگی آغاز شد شما هر روز ۴ وعده و در هر وعده ۴۰۰ میلی گرم ویتامین سی به همراه آب فراوان مصرف کنید و علاوه بر آن هر ۶ ساعت یکبار یک قرص زینک مصرف کنید.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



نقاشي هاي بهداشتي دانش آموزان

 

 

عكس در اندازه واقعي لطفا كليك كنيد

تهيه كننده : ابولفضل جعفرزاده  كلاس دوم دبستان دهخدا  از لارستان

دانش آموزان عزيز مي توانند نقاشي هاي خود را در زمينه بهداشتي براي ما ارسال كنند .

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0






ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 329
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 145
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 1
    بازديد هفته بازديد هفته : 1,994
    بازديد ماه بازديد ماه : 3,345
    بازديد کلي بازديد کلي : 388,786

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 35.172.165.64
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :