پنجشنبه 06 آذر 1399


طرز پخت پلو شوشتری,نکاتی برای پخت پلو شوشتری
مواد لازم :

 برنج  یک کیلوگرم
 فیله مرغ  نیم کیلوگرم
 لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو لیوان
 شوید تازه  دو لیوان
 پیاز سرخ شده  یک عدد
زعفران یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

نکته: با گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا تکه‌های گوشت شترمرغ نیز می‌توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می‌‌توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.

 

منبع : sarashpaz.asia



عطاری سید

تهیه کننده انواع گیاهان دارویی و ادویه جات

آدرس : لار - شهرقدیم - فلکه موشکی -روبروی نان شیرینی نخل

تلفن :07152345368       همراه :09380958163

لار - شهرقدیم - مدرس جنوبی - جنب فروشگاه کوروش

تلفن : 07152330516    همراه :09380958163

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0





بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 211
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 282
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 990
    بازديد ماه بازديد ماه : 3,309
    بازديد سال بازديد سال : 44,304
    بازديد کلي بازديد کلي : 52,076

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 3.94.21.209
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :