پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان


خدمات پايگاه سلامت دانش آموزي لارستان

gifs website

حلیم بادمجان،طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجون

 

حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که به شیوه های متفاوت پخته می شود. در اینجا یک نوع دستور پخت حلیم بادمجان را آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای حلیم بادمجان :

گوشت سردست یا گردن بره   500 گرم
 لوبیای سفید 400 گرم 
 بادمجان 2 کیلو 
 برنج 1 پیمانه
 پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری 
 کشک 1 شیشه 
 زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم 
 زعفران دمکرده به مقدار لازم
نعنا داغ به مقدار لازم

 

طرز تهیه حلیم بادمجان :

برای تهیه ی حلیم بادمجان، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، تا نفخ آن گرفته شود.

بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا آب سیاه و تلخ آن خارج شود. برای پخت حلیم بادمجان لازم نیست بادمجان ها سرخ شوند می توانید هم سرخ کنید این کاملا سلیقه ای است.

 

گوشت را با 1 قاشق از پیاز سرخ شده و 3 لیوان آب بپزید. بعد از پخت آن را ریش ریش کنید. و با انتهای دست خود خوب ورز بدهید تا جایی که گوشت ها به رنگ سفید شوند. این کار باعث می شود بعد از مخلوط شدن با مواد حلیم بیشتر کش بیاید.

 

لوبیا و برنج و بادمجان ها را با 8 لیوان آب بگذارید (بهتر است آب گوشت را هم بریزید) تا کاملا بپزد و آب آن کامل گرفته شود و غلیظ شود. نمک و فلفل سیاه و مقداری از زعفران را اضافه کنید. حتما به اینکه آب آن کامل گرفته شود توجه کنید زیرا در آخر آب می اندازد و شل می شود. (می توانید این مرحله ی پخت را داخل زودپز انجام بدهید تا سرعت پخت بالا برود.)

سپس 4 قاشق پیاز سرخ شده و را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

بهتر است ادویه ها را در روغن تفت بدهید تا خوش عطر شود. بعد از کشیده شدن آب مواد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد و داخل غذاساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. تا مواد خوب نرم و یکدست شوند. دوباره روی حرارت برگردانید و در این مرحله گوشت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید. ( اگر گوشت ها را خوب له و ورز ندادید قبل از ریختن در غذا ساز گوشت ها را اضافه کنید.)

 

و روی حرارت به جهت عقربه های ساعت مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند بعد از یک ربع کشک را اضافه کنید و حدود یک ربع با کشک هم بزنید.

 

و در آخر با نعنا داغ (در صورت تمایل) و پیاز داغ و گردوی خرد شده و کشک تزیین کنید.

 

حلیم بادمجان,طرز تهیه حلیم بادمجان

حليم بادمجان

 

نکاتی برای پخت حلیم بادمجان :

بهتر است برای درست کردن حلیم بادمجان، از برنج نیم دانه استفاده کنید.

 میزان کشک داخل حلیم بادمجان کاملا سلیقه ای است.

 می توانید داخل حلیم بادمجان از نعنا داغ استفاده نکنید.

 اصل حلیم بادمجان باید زرد باشد زعفران آب کرده شما باید غلیظ و کم آب باشد.

 

طرز تهيه حليم بادمجان,هلیم بادمجان

طرز پخت حلیم بادمجان

 

تهیه حلیم بادمجان,طرز پخت حلیم بادمجان


طرز تهيه حليم بادمجان


رستوران اسدی

رستوران و سالن پذیرایی اسدی

آدرس : لارستان -شهرجدید - حدفاصل میدان امام خمینی و پمپ بنزین صالح پور - طبقه زیرین دانشکده علوم پزشکی

تلفن : 07152347809



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 123
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 83
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 521
    بازديد ماه بازديد ماه : 1,792
    بازديد سال بازديد سال : 35,110
    بازديد کلي بازديد کلي : 42,882

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 23.21.4.239
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :