پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان


خدمات پايگاه سلامت دانش آموزي لارستان

gifs website


خواص روغن نارگیل،خواص روغن نارگیل برای پوست

فواید روغن نارگیل برای پوست

 

روغن نارگیل نوعی چربی است که به دلیل داشتن خواص تقویت کننده سلامتی مورد بررسی قرار گرفته است. از كاهش سطح كلسترول LDL تا بهبود عملکرد مغز در بیماران آلزایمر ، روغن نارگیل با بسیاری از مزایای سلامتی همراه است.

فواید روغن نارگیل :

در حقیقت، مطالعات متعددی نشان داده اند که می تواند فوایدی برای سلامتی پوست نیز داشته باشد. 

در این مقاله شواهد موجود برای اینکه بدانید روغن نارگیل برای پوست مفید است یا خیر، مورد بررسی قرار می گیرد.

 

روغن نارگیل چیست؟

روغن نارگیل یک روغن بسیار اشباع است که به طور سنتی با استخراج روغن از نارگیل خام یا مغز نارگیل خشک ساخته می شود. در دمای اتاق جامد است، اما هنگام گرم شدن می تواند نرم یا حتی ذوب شود. این اغلب در پخت و پز استفاده می شود و یا مستقیماً روی پوست و مو اعمال می شود.

روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط است که نوعی چربی اشباع شده است. در حقیقت ، این اسیدهای چرب با زنجیره متوسط حدود 65٪ از ترکیب کل آن را تشکیل می دهند. 

 

اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل شامل:

اسید لوریک: 49٪

اسید میوریستیک: 18٪

اسید کاپریلیک: 8٪

اسید پالمیتیک: 8٪

اسید کاپریک: 7٪

اسید اولئیک: 6٪

اسید لینولئیک: 2٪

اسید استئاریک: 2٪

اگرچه روغن نارگیل حدود 90٪ چربی اشباع شده است ، اما حاوی مقادیر کمی از چربی های منو و اشباع نشده نیز هست. یک قاشق غذاخوری حاوی حدود 12 گرم چربی اشباع و 1 گرم چربی اشباع نشده است.

 

خواص روغن نارگیل: می تواند میکروارگانیسم های مضر را از بین ببرد

اسیدهای چرب با زنجیره متوسط در روغن نارگیل دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند کمک به محافظت در برابر میکروارگانیسم های مضر کند.

این امر به ویژه برای سلامتی پوست اهمیت دارد ، زیرا بسیاری از انواع عفونت های پوستی از جمله آکنه، سلولیت، فولیکولیت و پای ورزشکار به دلیل باکتری یا قارچ ایجاد می شوند.

 

استفاده از روغن نارگیل مستقیم بر روی پوست ممکن است مانع از رشد این میکروارگانیسم ها شود. این به دلیل دارا بودن اسید لوریک است که تقریبا 50٪ اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل را تشکیل می دهد و می تواند با میکروارگانیسم های مضر مبارزه کند. 

 

روغن نارگیل برای صورت, فواید روغن نارگیل

خواص روغن نارگیل برای پوست

 

خواص روغن نارگیل: روغن نارگیل می تواند التهاب را کاهش دهد

التهاب مزمن یک عامل اصلی بسیاری از انواع مختلف اختلالات پوستی از جمله پسوریازیس، درماتیت تماسی و اگزما است. روغن نارگیل دارای خواص ضد التهابی است. در یک مطالعه، محققان روغن نارگیل باکره را بر روی گوشهای ملتهب شده موش قرار دادند. روغن نارگیل نه تنها دارای خاصیت ضد التهابی بود بلکه باعث تسکین درد نیز می شود .

علاوه بر این ، روغن نارگیل با بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی ، التهاب را کاهش می دهد.

 

خواص روغن نارگیل : روغن نارگیل ممکن است به درمان آکنه کمک کند

در حالی که برخی فکر می کنند روغن نارگیل منافذ پوست را مسدود می کند، تحقیقات قابل توجهی نشان می دهد که این امر در واقع می تواند به درمان آکنه کمک کند.

آکنه یک بیماری التهابی است و بسیاری از داروهایی که برای درمان آن استفاده می شوند با هدف قرار دادن و کاهش التهاب کار می کنند. از آنجا که روغن نارگیل و اجزای آن ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کند، ممکن است به درمان آکنه نیز کمک کند.

علاوه بر این ، خاصیت ضد باکتریایی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط در روغن نارگیل نیز می تواند به کاهش آکنه کمک کند.همراه با اسید لوریک، اسید کاپریک خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد. برای به دست آوردن بهترین نتیجه، روغن نارگیل باید در مناطقی که آکنه یافت می شود ، مستقیماً روی پوست بمالید.

 

خواص روغن نارگیل : روغن نارگیل می تواند پوست خشک را مرطوب کند

علاوه بر تأثیر روغن نارگیل بر آکنه و التهاب پوست ، استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست شما نیز می تواند به مرطوب نگه داشتن آن کمک کند.در یک مطالعه نشان داد که روغن نارگیل به طور قابل توجهی هیدراتاسیون پوست را بهبود می بخشد. همچنین نشان داده شده است که به درمان اگزما ، یک بیماری پوستی که با ورم پوستی و خارش دار کمک می کند. 

یک مطالعه با مقایسه تأثیر روغن زیتون و روغن نارگیل در 52 بزرگسال مبتلا به اگزما نشان داد که استفاده از روغن نارگیل علاوه بر کمک به درمان اگزما به کاهش خشکی نیز کمک می کند. یک مطالعه دیگر نتایج مشابهی را نشان داد، که روغن نارگیل منجر به کاهش 68 درصدی شدت اگزما شده. مرطوب نگه داشتن پوست می تواند به حفظ عملکرد آن به عنوان مانعی برای از بین بردن باکتری ها ، تقویت بهبود زخم ها و حفظ سلامت کلی پوست کمک کند.

 

خواص روغن نارگیل : روغن نارگیل در بهبود زخمها کمک می کند

مطالعات متعددی نشان داده اند که روغن نارگیل همچنین می تواند به بهبود زخم کمک کند.

یک مطالعه روی حیوانات بررسی کرد که روغن نارگیل بر روی پوست بر بهبود زخم در موش اثر می گذارد. مشخص شد که درمان زخم ها با روغن نارگیل باعث بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و افزایش سطح کلاژن می شود ، پروتئین مهمی است که در بهبود زخم ها کمک می کند. 

یک مطالعه دیگر نشان داد که روغن نارگیل همراه با آنتی بیوتیک وارد شده به پوست در بهبود زخمهای سوختگی مؤثر است . علاوه بر بهبود زخم ، خواص ضد میکروبی آن نیز ممکن است از عفونت جلوگیری کند ، یکی از مهمترین عوامل خطر که می تواند روند بهبودی را پیچیده کند. 

 

روغن نارگیل برای صورت, فواید روغن نارگیل

روغن نارگیل برای پوست صورت

 

خواص روغن نارگیل : لایه برداری همراه با لطافت پوست

یکی از مشکلات رایج خانم ها پیدا کردن لایه بردار مناسب بدن است و برای این کار نیز هزینه ی زیادی صرف می کنند. می توانید با خرید یک شیشه روغن نارگیل خالص مشکل را حل کنید. همین شیشه، محصولی «سه در یک» است، یعنی مرطوب کننده، کرم اصلاح و لایه بردار مناسب.

نصف فنجان از روغن نارگیل را با یک فنجان شکر قهوه ای یا نمک دریایی مخلوط کنید. این می شود یک کرم لایه بردار صد درصد طبیعی شما که حاوی مرطوب کننده نیز هست. بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید و چند قطره عصاره ی روغنی مانند عصاره ی روغنی اسطوخودوس یا وانیل به آن اضافه کنید. خواهید دید پوستتان شفاف، تمیز و معطر می شود.

 

خواص روغن نارگیل : پاک کننده ی آرایش و لطافت بخش پوست :

اگر بدانید روغن نارگیل به راحتی و با کمترین هزینه ای، آرایش را از صورت تان پاک می کند باز به سراغ محصولات گرانقیمت می روید؟ این روغن علاوه بر پاک کردن کرم از صورت، بقایای ریمل های ماسیده روی مژه ها را نیز پاک می کند.

 

چند قطره روغن نارگیل مانند همان محصولات پاک کننده آرایشی موجود در مغازه ها، روی پد پاک کننده ی آرایش بریزید و به آرامی روی پوست و پشت چشم ها بکشید. اجازه دهید روغن به طور کامل روی مواد آرایشی را بپوشاند. سپس به آرامی تمام باقیمانده های مواد آرایشی و گرد و غبار روزانه را از روی پوست خود پاک کنید. خوشبختانه روغن نارگیل یک ماده ی طبیعی است و از آن برای پاک کردن دور چشم ها نیز می توانید استفاده کنید.

 

چه کسی نباید از روغن نارگیل استفاده کند؟

در حالی که تحقیقات نشان می دهد روغن نارگیل می تواند برای سلامتی پوست مفید باشد ، استفاده از آن روی پوست ممکن است برای همه ایده آل نباشد. 

به عنوان مثال ، افرادی که پوست روغنی دارند ممکن است بخواهند از انجام این کار خودداری کنند ، زیرا ممکن است منافذ را مسدود کرده و باعث ایجاد جوش های سرسیاه شود. 

مانند بسیاری از موارد ، آزمایش و خطا ممکن است بهترین روش برای تعیین اینکه روغن نارگیل برای شما کار می کند باشد یا خیر. 

علاوه بر این ، اگر پوست حساسی دارید ، از مقدار کمی استفاده کنید یا سعی کنید آن را فقط روی بخش کوچکی از پوست بمالید تا مطمئن شوید این امر باعث تحریک منافذ مسدود شده نمی شود.

 

با این حال، خوردن و پخت و پز با روغن نارگیل معمولاً برای اکثر افراد مشکلی ندارد.

گفته می شود، اگر پوستی روغنی یا بسیار حساس دارید ،برای بهره مندی از مزایای آن، روغن نارگیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.



آدرس: لارستان- لار-شهرقدیم- خیابان شهید فائضی


پذیرش درمانگاه: 52343300-071 ( 8 خط) شماره داخلی : 101 یا 117 یا 118


آزمایشگاه: 52330606- 071


مدیریت: 52334034 - 071


 



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 72
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 130
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 478
    بازديد ماه بازديد ماه : 72
    بازديد سال بازديد سال : 37,160
    بازديد کلي بازديد کلي : 44,932

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 18.208.202.194
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :