شنبه 04 بهمن 1399


بیماران قلبی شکلات تلخ بخورند

«اپی کاتچین» نوعی فلاونوئید است که در شکلات تلخ به فراوانی یافت می شود.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا نشان داد مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دو پس از مصرف کاکائوی غنی از «اپی کاتچین» به مدت سه ماه، تا حد زیادی بهبود پیدا کردند. «اپی کاتچین» نوعی فلاونوئید است که در شکلات تلخ به فراوانی یافت می شود.

بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار ی ها و اختلالاتی را در قلب و عضلات اسکلتی خود تجربه می کنند که منجر به کاهش توانایی و ظرفیت عملکردی آنها می شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشکل در راه رفتن حتی در مسافت های کوتاه هستند.

محققان در این بررسی ها دریافتند پس از سه ماه مصرف شکلات تلخ و نوشیدنی شکلات حاوی اپی کاتچین شرایط این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا می کند.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0




بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 251
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 301
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 2
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 1
    بازديد هفته بازديد هفته : 1,412
    بازديد ماه بازديد ماه : 5,681
    بازديد کلي بازديد کلي : 67,898

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 3.239.51.78
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :