چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400


بیماران قلبی شکلات تلخ بخورند

«اپی کاتچین» نوعی فلاونوئید است که در شکلات تلخ به فراوانی یافت می شود.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا نشان داد مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دو پس از مصرف کاکائوی غنی از «اپی کاتچین» به مدت سه ماه، تا حد زیادی بهبود پیدا کردند. «اپی کاتچین» نوعی فلاونوئید است که در شکلات تلخ به فراوانی یافت می شود.

بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار ی ها و اختلالاتی را در قلب و عضلات اسکلتی خود تجربه می کنند که منجر به کاهش توانایی و ظرفیت عملکردی آنها می شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشکل در راه رفتن حتی در مسافت های کوتاه هستند.

محققان در این بررسی ها دریافتند پس از سه ماه مصرف شکلات تلخ و نوشیدنی شکلات حاوی اپی کاتچین شرایط این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا می کند.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0




بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 448
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 229
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 2
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 985
    بازديد ماه بازديد ماه : 3,033
    بازديد کلي بازديد کلي : 94,276

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 3.238.173.209
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :