پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان


خدمات پايگاه سلامت دانش آموزي لارستان

gifs website


افزایش سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی بدن

بتاکاروتن موجود در سبزیجات تیره رنگ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند

 

بتاکاروتن، عامل نارنجی شدن برخی میوه ها و سبزیجات، زمانی که وارد جریان خون می ‌شود، به ویتامین آ تبدیل‌ شده و به محافظت از بدن در برابر سرطان و بیماری‌ های قلبی‌ عروقی کمک‌ می ‌کند، سیستم ایمنی را تقویت ‌کرده و از چشم ‌ها محافظت ‌می ‌کند.

 

برای اطمینان از جذب ویتامین آ، سبزیجات نارنجی خود را با مقدار کمی چربی تصفیه ‌نشده سالم مانند کره ارگانیک یا روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه ‌نشده مصرف‌ کنید و شاهد 5 خاصیت بهداشتی آنها در بدن باشید:

 

افزایش سلامت قلب: به همراه غذا چند عدد هویج خام مصرف کنید و از میزان آلفا و بتاکاروتن موجود در آن بهره ببرید. این آنتی اکسیدان ها با آسیب ‌هایی که از طریق اکسیژن به بدن وارد می‌ شود مبارزه می ‌کند. پژوهش ‌ها نشان داده‌ اند میزان بالای این عناصر باعث کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌ های قلبی می ‌شود.

 

تقویت سیستم ایمنی بدن: ویتامین ب 6 موجود در این سبزیجات باعث می‌ شود که سیستم دفاعی بدن پادتن‌ های بیشتری تولید کند که با بیماری ‌ها مقابله می‌ کند. سیب‌زمینی شیرین پخته شده 25 درصد نیاز روزانه‌ بدن به ویتامین ب 6 را تامین می کند.

 

 ویتامین آ, بیماری‌ های قلبی‌ عروق

بتاکاروتن عامل نارنجی شدن برخی میوه ها و سبزیجات زمانی که وارد جریان خون می ‌شود

 

مبارزه با سرطان سینه: اسید رتینوئیک یک ماده مشتق شده از ویتامین آ است که در سیب زمینی و هویج به وفور یافت می شود. تحقیقات انجام شده محققان آمریکایی نشان می دهد که اسید رتینوئیک به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک می کند.

 

منابع سرشار از بتاکاروتن: بتاکاروتن موجود در سبزیجات تیره رنگ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و منجر به تقویت سیستم بینایی می شود. زمانی که برخی از سبزیجات با اندکی روغن تصفیه نشده سرخ می‌ شوند میزان بتاکاروتن آن‌ها چند برابر می‌ شود. در واقع هویج تفت داده شده در اندکی روغن حاوی 63 درصد و کدو تنبل تفت داده شده حاوی 53 درصد بتاکاروتن است.

 

محافظت از سلامت چشم ها: کدو تنبل و هویج سرشار از لوتئین و زیگزانتین هستند؛ رنگدانه های گیاهی که به جلوگیری از ابتلا به آب مروارید کمک می کنند. تحقیقان انجام شده ثابت کرده اند که کسانی که این رنگدانه ها را به میزان بیش از 6 میکروگرم در روز مصرف می کنند، با کاهش خطر 18 درصدی ابتلا به آب مروارید مواجه هستند و آنهم در مقایسه با کسانی که میزان دریافت این دو رنگدانه در آنها کمتر از 1 میکروگرم در روز است.

 

منبع:iec.behdasht.gov.ir



آدرس: لارستان- لار-شهرقدیم- خیابان شهید فائضی


پذیرش درمانگاه: 52343300-071 ( 8 خط) شماره داخلی : 101 یا 117 یا 118


آزمایشگاه: 52330606- 071


مدیریت: 52334034 - 071






بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 27
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 130
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 433
    بازديد ماه بازديد ماه : 27
    بازديد سال بازديد سال : 37,115
    بازديد کلي بازديد کلي : 44,887

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 18.208.202.194
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :