close
دانلود آهنگ جدید
رمز و راز یک سوپ خوشمزه و فوری!

پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان


خدمات پايگاه سلامت دانش آموزي لارستان

gifs website

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ،راز یک سوپ خوشمزه در چیست

راز یک سوپ خوشمزه در چیست

 

یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه می تواند در سفره ی ما برای خودش جایی داشته باشد. چه در مهمانی ها و مجالس مان، یا در سفره های خودمانی و میان وعده های روزانه!

سوپ، به خوراک مایع و گرمی گفته‌ می شود، که از مواد غذایی مختلف مانند آب، سبزیجات، گوشت سفید، گوشت قرمز، روغن، ادویه، نمک و دیگر افزودنی ها تهیه می شود. 

 

معمولا انواع سوپ ها به عنوان پیش غذا، برای بازشدن اشتهای افراد سرو می شوند و به طور کلی به دو نوع کلی؛ سوپ های رقیق و سوپ های غلیظ تقسیم می شوند. 

 

سوپ ها تنوع بسیار زیادی دارند و برخی از انواع سوپ های غلیظ را نه تنها به عنوان پیش غذا، که به عنوان یک وعده غذای کامل به خصوص در شب های زمستان میل می کنند.

 

سوپ به خاطر خواص بسیار زیاد و کالری کمی که دارد لازم است در سبد غذایی همه ما وجود داشته باشد! برای همین است که بسیاری از ما در طول هفته این خوراکی مفید را طبخ می کنیم و یا در مهمانی هایمان برای نشان دادن هنر آشپزی مان سوپ را در کنار دیگر غذاها سرو می کنیم.

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ,راز یک سوپ خوشمزه در چیست

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ

 

راز یک سوپ خوشمزه در چیست؟

یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید ابتدا عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

 

سوپ های متنوعی با عصاره مرغ یا گوشت تهیه می شوند در ادامه شما را با روش پخت سوپ جو با عصاره مرغ آشنا می کنیم.

 

سوپ جو با عصاره مرغ

مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ :

جو پوست کنده  1 لیوان
هویج بزرگ  1 عدد
عصاره مرغ  1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 
پیاز 1 عدد 
نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
کرفس + جعفری به مقدار لازم 

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:

جو را می توانید چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.

 

پیاز را خرد کرده سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.

 

طرز تهیه سوپ فوری,مواد لازم برای پخت انواع سوپ

طرزتهیه سوپ فوری

 

طرزتهیه سوپ فوری:

مواد لازم برای سوپ فوری :

 سینه مرغ 1 عدد 
رب گوجه  2 قاشق غذاخوری 
 پیاز 1 عدد 
 نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ فوری:

برای پخت سوپ فوری از آب مرغ یا عصاره ی مرغ استفاده کنید اگر زمان برای پخت مرغ دارید مرغ بپزید. (برای پخت سریع مرغ آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید) مرغ را با یک عدد پیاز نگینی بپزید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.

 

زمانی که مرغ ها پختند رب گوجه را به آن اضافه کنید بعد از چند جوش ورمیشل را اضافه کنید و اجازه بدهید تا رشته های سوپ بپزند. دقت داشته باشید بعد از سرد شدن سوپ غلیظ تر می شود. رشته زیاد باعث بدمزگی این سوپ فوری می شود.

 



آدرس: لارستان- لار-شهرقدیم- خیابان شهید فائضی


پذیرش درمانگاه: 52343300-071 ( 8 خط) شماره داخلی : 101 یا 117 یا 118


آزمایشگاه: 52330606- 071


مدیریت: 52334034 - 071




بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 182
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 62
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 458
    بازديد ماه بازديد ماه : 290
    بازديد سال بازديد سال : 26,852
    بازديد کلي بازديد کلي : 34,624

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 3.236.108.61
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :