
آموزش خورش بوقلمون
بسیای از افراد شاید بخاطر دیرپز بودن یا مزه زحم بوقلمون از مصرف آن بپرهیزند.
اما اگر درست پخته شود از مرغ خوشمزه تر است و هم اینکه مثل مرغ سرشار از هورمون نشده است.
اصولا از گوشت چرخ شده ی بوقلمون، انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست می کنند و با ران آن هم خوراک درست می کنند که مزه ی آن عالی است.
طرز تهیه خوراک بوقلمون :
مواد لازم برای خوراک بوقلمون :
گوشت بوقلمون |
300 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
پیاز خلال شده | 1 عدد |
تخم آفتابگردان | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
3 تا 4 قاشق غذاخوری |
آب، نمک و زعفران |
به میزان لازم |
طرز تهیه خوراک بوقلمون :
گوشت بوقلمون را به تكه های ریز قیمه ای خرد کنید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار بدهید و در یخچال بگذارید.
سپس
گوشت ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت بدهید، سپس دو
لیوان آب اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
هم اکنون سیب زمینی را خرد کنید و با تخم آفتابگردان اضافه كنید.
وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
در ضمن، می توانید این خوراک را با نان و برنج میل كنید.
طرز تهیه خورش بوقلمون :

طرز تهیه خورش بوقلمون
مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون :
ران بوقلمون | 300 گرم |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
ادویه مرغ | به مقدار لازم |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | 2-3 قاشق غذاخوری |
هویج | 1 عدد |
ساقه ی کرفس | چند تکه |
طرز تهیه خورش بوقلمون ساده :
برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست داشتید زعفران هم بزنید بعد هویج را به صورت دلخواه خرد کنید و داخل آن بریزید و بعد ساقه کرفس ها را هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به اندازه کافی آب بریزید و اجازه بدهید بعد از جوش آمدن آب با شعله ملایم ۲/۵ تا ۳ ساعت پخته شود.
اگر عجله دارید بهتر است از زودپز استفاده کنید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد شود و زمان پخت آن پایین بیاید. حتما امتحان کنید عالی است.
خورش بوقلمون با قارچ:

طرز تهیه خورش بوقلمون با قارچ
مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون با قارچ :
بوقلمون | 400 گرم |
قارچ | 1 کیلوگرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
زرشک | 50 گرم |
پیاز | 1 عدد |
ادویه کاری | 1 قاشق سوپخوری |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه خورش بوقلمون با قارچ:
برای طرز تهیه خورش بوقلمون خوشمزه، این خورش که غذای مناسبی برای وعده های غذایی می باشد ابتدا فیله بوقلمون را به تكه های ریز درآورده و داخل تابه بریزید و به همراه یک استکان آب و 2 قاشق روغن بگذارید بپزد تا گوشت نرم شود و در آخر کمی تفت بدهید تابه را کنار بگذارید.
و یک قابلمه دیگر روی حرارت بگذارید و قارچ را درون قابلمه به همراه نمک و ادویه کاری و فلفل بریزید با حرارت زیاد این کار باعث می شود تا قارچ ها سیاه نشود و رنگ طبیعی خود را حفظ کنند. سپس سیب زمینی را نگینی خرد کنید و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید هم اکنون زرشک را در تابه دیگر با کمی شکر و کمی روغن تفت بدهید و به مخلوط قارچ و سیب زمینی اضافه کنید (نباید زیاد هم بزنید چون باعث له شدن سیب زمینی ها می شود).
بوقلمون تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و کمی آب به آن اضافه کنید بریزید و اجازه بدهید با حرارات ملایم بپزد زمانی که آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و نوش جان کنید.
خواص گوشت بوقلمون: گوشت بوقلمون انواع گونه های ویتامین B از جمله B۱، B۳، B۶ و B۱۲ را داراست که میزان آن ۷.۷ در هر ۱۰۰ گرم است. از این رو برای جلوگیری از افسردگی و بیماری ام اس و از بین بردن کم خونی موثر است.
در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول است و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.
خواص قارچ: قارچ دارای 5/1 ـ 6 درصد پروتئین است كه 70 تا 90 درصد آن جذب بدن می گردد همچنین به علت پایین بودن اسید اوریک آن بسیاری از پزشكان مصرف آن را برای سالمندان و مبتلایان به نقرس و بیماری های مربوطه توصیه كرده اند.
رستوران و سالن پذیرایی اسدی
آدرس : لارستان -شهرجدید - حدفاصل میدان امام خمینی و پمپ بنزین صالح پور - طبقه زیرین دانشکده علوم پزشکی
تلفن : 07152347809امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |