جمعه 07 آذر 1399



خواص شیر و عسل،فواید شیر و عسل

عسل برای رشد باکتری های مفید روده مفید است

 

خواص مصرف شیر و عسل

عسل و شیر ترکیبی کلاسیک است که اغلب در نوشیدنی ها و دسرها استفاده می شود، شیر و عسل علاوه بر اینکه بسیار آرامش بخش هستند ، می توانند طعم و مزه ای عالی را در دستور العمل های مورد علاقه شما ایجاد کنند.

خواص عسل:

عسل یک آنتی اکسیدان قدرتمند است و همچنین دارای خواص ضد قارچ و ضد میکروبی است. مشخص شده است که برای مشکلات مختلف سلامتی ، به ویژه هنگامی که با ماده بسیار مغذی مانند شیر  مصرف شود ، بسیار کمک می کند. 

این دو ماده به اغلب به عنوان داروی طبیعی برای درمان انواع شرایط سلامتی مورد استفاده قرار می گیرند.

در این مقاله به بررسی مزایا و مضرات مصرف عسل و شیر می پردازیم.

 

خواص شیر و عسل :

شیر و عسل طب سنتی, خاصیت مخلوط شیر و عسل

شیر منبع عالی کلسیم است، ماده مغذی مهمی که در سلامت استخوان ها نقش اساسی دارد

 

بهبود کیفیت خواب :

بسیاری از افراد درست قبل از خواب یک لیوان شیر گرم با عسل می نوشند تا به ارتقاء کیفیت خواب بهتر کمک کنند و این راه حل توسط علم تایید می شود.

در حقیقت ، مطالعه ای شامل 68 نفر که به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان بستری بودند ، نشان داد که نوشیدن مخلوط شیر و عسل دو بار در روز به مدت 3 روز ، کیفیت کلی خواب را بهبود بخشیده است.

 

استحکام استخوان ها :

شیر منبع عالی کلسیم است ، ماده مغذی مهمی که در سلامت استخوان ها نقش اساسی دارد. برخی تحقیقات حاکی از آن است که نوشیدن شیر می تواند تراکم مواد معدنی استخوان را بهبود ببخشد و ممکن است با خطر کمتر پوکی استخوان و شکستگی ها مرتبط باشد. در حقیقت ، یک بررسی گزارش داد که عسل به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می تواند از سلامت استخوان محافظت کند.

 

ارتقا سلامت قلب :

به طور خاص ، نشان داده شده است که شیر سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش می دهد ، که می تواند به پاک کردن پلاک از شریان های شما برای محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند. با این حال ، این فقط در مورد شیر کامل صادق است ، نه شیر بدون چربی. 

شیر همچنین سرشار از پتاسیم است ، یک ماده مغذی اساسی که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. در همین حال ، مطالعات نشان می دهد که عسل می تواند سطح تری گلیسیرید ، کلسترول تام ، و کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد(همگی عوامل خطر برای بیماری های قلبی هستند)

 

بهبود گوارش :

عسل برای رشد باکتری های مفید روده مفید است. اگر عسل را با شیر مخلوط کنید، این ترکیب فلور باکتریایی را حفظ کرده و با از بین بردن یبوست ، گرفتگی و نفخ ، سلامت روده را تقویت می کند.

 

افزایش قوای بدن :

شیر و عسل در کنار هم باعث افزایش استقامت و بنیه می شوند زیرا شیر منبع خوبی از پروتئین و عسل کربوهیدرات است.

 

بهبود عفونت تنفسی :

ترکیبی از عسل و شیر به طور موثری باکتری های بیماری زا را از بین می برد و یک درمان سریع برای درمان سرفه و سرماخوردگی است. شیر و عسل گرم برای درمان گلودرد ، درمان سرفه و سرماخوردگی و تسکین علائم عفونت های دستگاه تنفسی مفید است.

 

کاهش استرس :

ترکیبی از شیر گرم و عسل به آرامش اعصاب و آرامش ذهن کمک می کند که از استرس جلوگیری می کند.

 

درمان عفونت معده :

ترکیبی از شیر و عسل ، عفونت های معده را درمان می کند زیرا خاصیت ضد باکتری و آنتی اکسیدانی را ارائه می دهد ، که میکروارگانیسم های مضر را در بدن از بین می برد.

 

پوست و مو :

ترکیبی از عسل و شیر دارای مزایای جادویی برای جلوگیری از نشانه های پیری ، مرطوب کردن پوست ، لایه برداری از پوست مرده و درخشش طبیعی است.

همچنین ترکیب عسل و شیر، می تواند به ترمیم مو کمک کند و باعث شود براق ، زیبا و قوی به نظر برسد.

 

کاهش وزن :

ترکیبی از شیر گرم با عسل می تواند به کاهش یا افزایش وزن بسته به مقدار کالری مصرفی در طی این فرایند کمک کند. بیشتر اوقات ، شیر گرم اگر صبح همراه عسل مصرف شود به کاهش وزن کمک می کند اما در صورت مصرف آن در شب باعث افزایش وزن می شود.

 

  • دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

  • محصولات مناسب برای پاکسازی روزانه پوست

شیر و عسل طب سنتی, خاصیت مخلوط شیر و عسل

عسل برای کودکان زیر 12 ماه مناسب نیست

 

مضرات شیر و عسل:

اگرچه شیر و عسل ممکن است مزایای سلامتی زیادی داشته باشد ، اما اشکالاتی در مورد آن وجود دارد.

• مصرف لبنیات همچنین می تواند با خطر بیشتری از برخی شرایط پوستی از جمله آکنه ، روزاسه و اگزما همراه باشد.

 

• این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که گرچه عسل خواص سلامتی دارد ، اما از نظر قند و کالری زیاد است.

 

• مصرف مقادیر زیاد قند اضافه شده می تواند به افزایش وزن ، بیماری های قلبی ، دیابت و مشکلات کبدی کمک کند.

 

• همچنین عسل برای کودکان زیر 12 ماه مناسب نیست ، زیرا حاوی باکتری هایی است که می تواند یک وضعیت جدی و بالقوه تهدید کننده زندگی برای کودکان ایجاد کند.

 

• علاوه بر این ، گرم کردن عسل تا درجه حرارت بالا می تواند تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) را افزایش دهد ، ترکیبی است که می تواند تأثیر مثبت و منفی بر سلامتی هنگام مصرف زیاد داشته باشد.

 

بنابراین بهتر است میزان مصرف خود را تعدیل کرده و از گرم کردن آن در دمای بالا خودداری کنید تا از مزایای سلامتی آن استفاده کنید.

 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0





بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 482
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 434
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 1,695
    بازديد ماه بازديد ماه : 4,014
    بازديد سال بازديد سال : 45,009
    بازديد کلي بازديد کلي : 52,781

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 34.237.138.69
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :