سه شنبه 04 آذر 1399



کباب کردن

 

اين متخصصان مي‌گويند: كباب كردن يك روش كم چربي براي طبخ غذا است اما بايد هوشيار باشيم كه اگر گوشت كبابي زياد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پي خواهد داشت. اين مطالعات نشان مي‌دهد كه برگرها و كباب‌هاي آبدار بويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطان‌زا هستند. محققان در توضيح اين مطلب مي‌گويند: وقتي شما گوشت را روي ذغال كباب مي‌كنيد، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر مي‌ريزيد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد مي‌كند ماده سرطان‌زا توليد مي‌شود كه اين ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمي‌گردد و براي بدن خطرناك است. لذا متخصصان تغذيه توصيه مي‌كنند كه يك روش سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت، سرخ كردن و يا تنوري كردن اين ماده خوراكي است. اين متخصصان تاييد مي‌كنند كه طبخ غذا در مدت زمان طولاني تر و در دماهاي پايين‌تر روش بسيار بهتر و سالم تري است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست‌ و مرغ و گوشت لخم نيز توصيه مي‌شود چرا كه مقدار چربي كه از اين نوع گوشت‌ها ممكن است روي ذغال بريزد به ميزان قابل توجهي كمتر است و در نتيجه از مقدار مواد سرطان‌زايي كه ممكن است توليد شوند، كاسته خواهد شد.

 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 264
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 181
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 445
    بازديد ماه بازديد ماه : 2,764
    بازديد سال بازديد سال : 43,759
    بازديد کلي بازديد کلي : 51,531

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 3.237.66.86
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :