سه شنبه 05 مرداد 1400


 طرز تهیه سمبوسه،طرز تهیه انواع سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه در اسنک پز

 

طرز تهیه ی سمبوسه در اسنک پز

سمبوسه یکی از غذاهای معروف جنوب کشورمان است همانطور که می دانید غذاهای جنوبی بسیار تند هستند و شما می توانید از فلفل قرمز و یا فلفل سبز قلمی استفاده کنید و این غذای لذیذ را تند میل کنید.

سمبوسه در ساندویچ ساز :

مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه : 

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
جعفری خرد شده 100-200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
نان لواش به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز :

برای سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید، سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که نرم شدند قارچ ها را ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدهید.

 

زمانی که آب قارچ ها رو به پایان است گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید اگر دوست داشتید می توانید جعفری خرد شده را اضافه کنید. و تفت بدهید. نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید مواد مغز پخت شوند و آب آن کشیده شود.

 

سپس 4 لایه نان لواش را به سایز صفحه ی کل ساندویچ سازتان برش بزنید. صفحه های ساندویچ ساز را چرب کنید و 4 لایه از نان را روی صفحه قرار بدهید و از مواد سمبوسه روی آن پخش کنید.

 

و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. و بعد 4 لایه دیگر نان لواش را روی آن ها قرار بدهید و در ساندویچ ساز را ببندید با این روش نان های لواش سرخ و خشک می شوند و روغن زیادی مصرف نمی کنند.

 

طرز تهیه سمبوسه,طرز تهیه انواع سمبوسه

مراحل پخت سمبوسه در ساندویچ ساز

 

طرز تهیه سمبوسه در ساندویچ ساز, طرز تهیه سمبوسه در اسنک پز

روش های پخت سمبوسه



نکاتی برای تهیه انواع سمبوسه:

 مواد داخل سمبوسه کاملا سلیقه ای است حتی می توانید سیب زمینی آبپز شده را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید و حتی پنیر پیتزا را حذف کنید. اگر از سیب زمینی استفاده می کنید میزان گوشت چرخ کرده را کمتر کنید.

 

 می توانید مواد بالا را بدون جعفری و با کمی رب گوجه تفت بدهید. و یا حتی به همان مواد بالا رب اضافه کنید.

 

 این چند مدل سمبوسه را می توانید مانند روش های دیگر در نان لواش قرار بدهید و در روغن داغ سرخ کنید و یا سینی فر را چرب کنید و آن ها را داخل سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها روغن و زعفران آبکرده را بزنید. در صورت تمایل می توانید کنجد بریزید و در فر قرار بدهید و گریل روی آن را روشن کنید تا خشک و کمی سرخ شوند و بعد شعله ی زیری را روشن کنید تا زیر آن ها هم کمی سرخ شوند.


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0




بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 252
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 216
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 1
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 1
    بازديد هفته بازديد هفته : 468
    بازديد ماه بازديد ماه : 19,264
    بازديد کلي بازديد کلي : 125,151

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 34.204.180.223
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :