یکشنبه 09 مهر 1402



مسکن های گیاهی مسکن های گیاهی جایگزین قرص های شیمایی
 
این روزها مصرف قرص‌های مسکن برای کاهش دردهای مزمن افزایش قابل توجهی یافته و گاه این داروها اعتیادآور است و معمولا مصرف زیاد آن‌ها عوارض جانبی متفاوتی برای فرد به‌دنبال خواهد داشت. یکی از دغدغه‌های مهم بسیاری از بیماران و نیز دوستداران طب سنتی، دانستن مسکن‌های گیاهی و گیاهان جایگزین مسکن‌های شیمیایی برای کاهش دردها و آلام جسمی و روحی است.

هنگامی که به دلیل بیماری به مطب پزشک مراجعه می کنید، پس از بازگشت دستان شما پر از شربت و دارو است که باید هر روز مصرف شان کنید.

 

 امروزه مصرف قرص‌های مسکن شیمیایی به‌دلیل سرعت عملی که در کاهش درد دارد‌، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است و فارغ از آسیب‌ها و عوارضی که ممکن است در صورت مصرف بی‌دلیل و توجه نکردن به این که کدام مسکن برای کدام درد قدرت تسکین‌دهندگی بیشتری دارد، روز به روز بر تعداد مصرف این قرص‌ها افزوده می‌شود‌.


اما اخیرا تعداد پزشکانی که داروهای گیاهی را به جای داروهای شیمایی به بیماران خود تحویز می کنند، افزایش یافته است. این مواد به آسانی یافت و مصرف می شوند بنابراین از پیشنهادهایی که در اینجا برایتان آورده ایم، استفاده کنید.

1- حتما در کابینت شما هم یک شیشه عسل یافت می شود. عسل بهتر از شربت سرفه عمل می کند و برای کودکانی که سرفه های شبانه دارند، توصیه می گردد.

2- مواد غذایی تخمیری مانند ماست، کفیر یا سبزیجات ترش دارای باکتری های زنده ای هستند که می توانند اسهال، اگزما و آلرژی را درمان کنند. به علاوه این مواد چربی های اضافی بدن را نیز می سوزانند.

3- مصرف پودر زنجبیل در 4 روز اول عادت ماهانه، گرفتگی عضلات را درمان می کند، شما می توانید 750 تا 2000 میلی گرم از این ماده را در طول این چند روز مصرف کنید و تاثیر آن را ببینید. علاوه بر آن، پودر زنجبیل در درمان تهوع و دردهای شکمی نیز موثر است.

4-  تحقیقات نشان می دهد که فشار خون بالا را با چای ترش می توان پایین آورد. تاثیر این ماده حتی از بلوبری نیز بیشتر است

5- نعناع می‌تواند در شل شدن عضلات صاف دستگاه گوارش، کاهش گاز داخل روده‌ها، افزایش صفرا (کاهش ترشح اسید معده) و در نهایت اثر ضداسپاسم در اختلالات عضلانی ــ عصبی نقش موثری ایفا کند.

6- برای درمان بیماری های التهابی مانند آرتریت (التهاب مفصل)، زرچوبه مصرف کنید. این ماده خطر ابتلا به آلزایمر را نیز کاهش می دهد. با اضافه کردن فلفل سیاه به آن خواص ضد بیماری آن را افزایش دهید. این روش باعث می شود که بدن شما کورکومین(ماده ای در زرچوبه که اثرات سلامتی مثبتی بر بدن دارد) بیشتری را جذب کند.

7- روغن نعنای فلفلی برای درمان گرفتگی های عضلات شکمی و سندرم روده تحریک‌پذیر تجویز می شود.

 

بهترین مسکن های گیاهی,مسکن های گیاهی,جایگزین مسکن های شیمیایی متخصصان طب سنتی مواد زیادی را به عنوان مسکن طبیعی معرفی می کنند
 
8- برای تسکین درد دندان ها‌، فلفل قرمز را خشک و پودر کنید، نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل را در یک لیوان آب جوش حل و سپس یک قاشق غذاخوری از این محلول را با آب جوش رقیق کنید و بنوشید که برای درمان موثر است.

9- تحقیقی نشان می دهد که مصرف حداقل 3 گرم جو دو سر در روز سطح  بالای کلسترول ال‌دی‌ال (در زبان عامه چربی بد) را پایین می آورد.

10- لوبیا در کاهش قندخون و تنظیم کلسترول بالا موثر است. این ماده به کاهش وزن نیز کمک می کند زیرا سرشار از فیبر است و با مصرف آن در دراز مدت احساس گرسنگی نخواهید کرد.

11- برای درمان وزوز گوش، با قطره‌چکان، سه قطره روغن بادام تلخ در هر گوش چکانده شود.

12- برای تسکین سردردهای سینوزیتی، پیشانی و ملاج را با روغن کنجد ماساژ دهید. دود برگ گیاه خرگوشک، دود کندر یا دود عنبرنساء را روزانه یک بار به‌مدت سه هفته استنشاق کنید

13- بهترین مسکن گیاهی ضددردهای قلبی که می‌توان به‌جای آسپیرین در بیماران قلبی استفاده کرد، ریشه گیاه بید است؛ ریشه این گیاه به‌مراتب بهتر از آسپیرین عمل می‌کند و اصلا قابل مقایسه با آسپیرین نیست؛ این بیماران لازم است صبح ناشتا هر روز یک تا سه حبه سیر میل کنند.

14- برای تسکین دردهای استخوانی و عضلانی در بیمارانی که قصد ترک اعتیاد دارند، بهترین مسکن گیاهی ضددرد جایگزین متادون، دمنوش بذر گیاه بذرالبنج یا تاتوره یا دمنوش گلبرگ های شقایق نعمانی است.



عطاری سید

تهیه کننده انواع گیاهان دارویی و ادویه جات

آدرس : لار - شهرقدیم - فلکه موشکی -روبروی نان شیرینی نخل

تلفن :07152345368       همراه :09380958163

لار - شهرقدیم - مدرس جنوبی - جنب فروشگاه کوروش

تلفن : 07152330516    همراه :09380958163

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0




بخش نظرات


کد امنیتی رفرش





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 138
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 302
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 3
    بازديد هفته بازديد هفته : 1,933
    بازديد ماه بازديد ماه : 138
    بازديد کلي بازديد کلي : 347,935

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 18.232.179.37
    مرورگر مرورگر :
    سيستم عامل سيستم عامل :