پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403


برنج کته سالم تر از آبکش

 

آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی آن می شود.

برخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می برد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می رود.

این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج در درون دانه های برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی می ماند و در دسترس نیست.

آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می شود. ویتامین B۱۲ یا تیامین درپوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین می رود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانه های برنج باقی می ماند.

در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین می ر ود و برنج فاقد ویتامین می شود.

زمانی که برنج جوشانده می شود و آب آن دور ریخته می شود،فقط یک بیستم ویتامین B۱ دربرنج باقی می ماند اما کته کردن برنج موجب می شود که ویتامین B۱ آن باقی بماند.

کسانی که می خواهند ویتامین B۱ بیشتری به بدن آنها برسد، می توانند سبوس برنج را خیس کرده و آب آن را مصرف کنند که در این صورت ویتامین B۱ زیادتری به بدنشان می رسد.

منبع:aftab.ir



عطاری سید

تهیه کننده انواع گیاهان دارویی و ادویه جات

آدرس : لار - شهرقدیم - فلکه موشکی -روبروی نان شیرینی نخل

تلفن :07152345368       همراه :09380958163

لار - شهرقدیم - مدرس جنوبی - جنب فروشگاه کوروش

تلفن : 07152330516    همراه :09380958163

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0




بخش نظرات


کد امنیتی رفرش





ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار کلي سايت


    آمار بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز بازديد امروز : 6
    بارديد ديروز بارديد ديروز : 687
    ورودي امروز گوگل ورودي امروز گوگل : 0
    ورودي گوگل ديروز ورودي گوگل ديروز : 0
    بازديد هفته بازديد هفته : 1,241
    بازديد ماه بازديد ماه : 2,279
    بازديد کلي بازديد کلي : 447,446

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ي پيآِ ي پي : 3.20.205.228
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سيستم عامل سيستم عامل :